Din lokala plattsättare i Hyllie

Din lokala plattsättare i Hyllie

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Golvläggning Hyllie

Golvläggning Hyllie är din pålitliga partner för professionell plattsättning och golvläggning i Hyllie och närliggande områden. Vi är specialiserade på att skapa vackra och hållbara golv till ditt hem eller arbetsplats. Med vår breda erfarenhet och expertis kan vi ta hand om allt från kakel i köket till klinker i badrummet och mycket mer.

Kakla kök

Våra skickliga experter på golvläggning kan ge ditt kök en elegant och modern look genom att lägga kakel på väggar eller golv. Kakel i köket är inte bara vackert, det är också lätt att rengöra och skyddar dina väggar från fukt och fläckar. Låt oss hjälpa dig att skapa ett kök som du kommer att älska att tillbringa tid i.

Klinker badrum

Ett badrum är en plats där du bör kunna koppla av och njuta av en stund för dig själv. Med vårt klinker kan vi förvandla ditt badrum till en elegant och avkopplande oas. Våra klinkerplattor är vackra, tåliga och lätta att rengöra, vilket gör dem perfekta för våtutrymmen. Låt oss hjälpa dig att skapa ett badrum som ger dig en känsla av lyx varje dag.

Golvvärme vattenburen

Vi erbjuder också installation av golvvärme för en behaglig och energieffektiv uppvärmning av ditt hem. Med vårt vattenburna system kan du njuta av en jämn och behaglig värme i dina golvytor. Vi kan anpassa installationen efter dina behov och se till att den blir både effektiv och pålitlig.

Klinker i hall

Hallens golv är ofta utsatt för mycket slitage och behöver vara både snyggt och hållbart. Med vårt klinkergolv kan vi skapa en robust och stilig hall som passar perfekt till resten av ditt hem. Vi har ett brett utbud av klinkerplattor att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta stilen för din hall.

Klinker garage

Om du behöver ett hållbart och lättskött golv till ditt garage är klinker det perfekta valet. Våra klinkerplattor är slitstarka och kan motstå tunga belastningar och kemikalier. Du kan vara säker på att ditt garagegolv kommer att stå emot hårt arbete och fordonstrafik under många år framöver.

Kakla bakom kamin

En vacker kakelbakgrund bakom din kamin kan vara en fantastisk fokuspunkt i ditt vardagsrum eller kök. Vi kan hjälpa dig att välja rätt kakel och skapa en design som framhäver din kamin och ger ditt rum en unik stil. Låt oss ta hand om installationen så att du kan njuta av en snygg och effektiv lösning.

Vi erbjuder även golvläggning i uterum och golvvärmeinstallation i badrum. Besök vår hemsida för att se våra tidigare projekt och kontakta oss idag för att diskutera dina golvläggningsbehov. Golvläggning Hyllie är här för att göra ditt drömprojekt till verklighet.